Luisteren in Vlaanderen naar Franstalige radio? Dat kan dankzij RTBF MIX op DAB+

De RTBF vertrouwt de uitzending van haar nieuwe radioprogramma RTBF MIX toe aan de Vlaamse netwerkbeheerder Norkring België. Vanaf donderdag 2 mei om 12 uur zal Norkring België RTBF MIX uitzenden in Vlaanderen en Brussel.

Sinds het einde van AM in Wallonie, eind 2018, was het niet langer mogelijk om gratis naar RTBF radio te luisteren in Vlaanderen. Met RTBF MIX op DAB+ komt daar verandering in. Iedereen in Vlaanderen kan het beste van de RTBF radiozenders ontvangen in één nieuwe zender: RTBF MIX, op hun DAB+ radio. RTBF MIX wordt samengesteld uit het beste van La Première, Classic21 en Vivacité met actuele info, muziek en sport «à volonté».

Dankzij het nieuwe commerciële DAB+ netwerk van Norkring breidt het radiolandschap in Vlaanderen uit. DAB+ biedt tal van innovatieve mogelijkheden: geen ruis, digitale geluidskwaliteit, extra nieuwsinformatie, betere verkeersinformatie, slideshows met afbeeldingen van logo’s, artiesten, webcambeelden,…

Lees verder