DPG Media lanceert vier nieuwe stations op DAB+

DPG Media, het vroegere De Persgroep/Medialaan, is erg actief op DAB+. In de afgelopen weken lanceerden ze twee nieuwe themakanalen voor Qmusic: Q-Foute Radio en Q-Summer. En sinds gisteren heeft ook Joe er twee nieuwe kanalen bij: Joe 90’s en Joe easy.

Met negen kanalen is DPG Media ondertussen sterk vertegenwoordigd op DAB+. Vijf van deze kanalen zijn terug te vinden op de eerste commerciële MUX 11A, de vier nieuwe toevoegingen staan op de tweede commerciële MUX 5A/5D. Beide bij operator Norkring.

Joe 90’s met ochtendshow

In de zomer van vorig jaar lanceerde Joe al een Joe 70’s en 80’s kanaal met een innovatieve insteek. De ochtendshow van Sven Ornelis en Anke Buckinx is te beluisteren op beide kanalen. Ook op Joe 90’s wordt dit principe toegepast waardoor de muzikale keuze nog groter wordt. Momenteel wordt Anke vervangen door Kürt Rogiers omwille van de recente geboorte van haar zoontje Max.